Når du henvender dig til os, så er det jo typisk fordi du har overvejet at sælge din restaurationsvirksomhed og en forventning om, at vi professionelt kan vurdere om vi kan sælge den – og ikke mindst til hvilken pris.

Lad det være sagt med det samme: Vi kan sælge alle de virksomheder, som der er købere til. Så enkelt er det. Det kan selv vore konkurrenter finde ud af, så det er ikke det, som skal afgøre om du skal vælge os til at forestå salget.

Forskellen ligger i det, som foregår undervejs, og din oplevelse af det. Ikke at forglemme de potientelle køberes oplevelse af forløbet.

Med hensyn til prissætningen af din virksomhed, så er det jo straks meget værre. Her er vi jo oppe mod vore konkurrenters evne og vilje til at få virksomheder til salg. De kan vælge at første-gangs-imponere ved at vurdere din virksomhed skyhøjt, for sidenhen at bede dig tage stilling til nogle købstilbud, som vil overraske og græmme dig. Omvendt kan de jo risikere at undervurdere i forhold til egne forventninger – og så får de jo end ikke lejlighed til at prøve at sælge den.

Det ville være ulig lettere for såvel købere som sælgere, at der kun var et sted at gå til – nemlig  . Så der arbejder vi hen imod ved at give dig en efter vor opfattelse realistisk pris, hvilket er en pris, hvortil der findes købere. Og skulle dine forventninger til en salgspris være højere end vores, så er det jo ikke værre end vi kan starte med den.

Vor opfattelse af vort arbejde er meget enkelt ikke at gøre tingene mere komplicerede end de er. Det er der masser af omstændigheder, som kan afstedkomme.

Så hvis du overvejer et salg, så ring til os eller udfyld og send nedenstående formular med henblik på et uforbindende møde, hvor vi sammen kan tilrettelægge en salgsstrategi.

NB!  Er det ikke et salg, der er aktuelt, men en vurdering til brug for et pengeinstitut eller hjælp til omfinansiering, så send også nedenstående formular eller ring til os Vi udarbejder naturligvis en vurdering mod honorarbetaling. Udfyld felterne og klik på SEND